Тринадесетгодишният ни опит в чуждоезиковото обучение на деца и възрастни е гаранция за това, че ние отлично разбираме вашите конкретни нужди. Многобройните ни лични срещи и контакти ни помогнаха да се ориентираме в огромното разнообразие на пазара за образователни услуги и да подберем за вас най-добрите институции за изучаване на английски език.

ББИЕЦ предлага безплатни консултации и съдействие при попълване на документи, водене на кореспонденция и кандидатстване за езиков курс.

НОВО!
Педставяме ви нашият нов партньор във Великобритания -
Riversdown House

Riversdown House е създаден през 1971 год. като първия в света учебен център, който използва метода на пълното потапяне в езика.

Намира се в имение, датиращо от 14 век, днес обновено, но съхранило изцяло оригиналния старинен интериор и намиращо се на територията на разкошен парк от 20 хектара в Хемпшир, само на 60 мили от Лондон.

Създател на центъра е Ричард Люис – филолог и лингвист, личен учител по английски език на японското императорско семейство, автор на огромен брой публикации в областта на междукултурните изследвания.

В Riversdown House обучението е индивидуално по програма, създадена специално за Вашите нужди. Извън учебните часове Вие прекарвате времето си в общуване с преподавателите и останалите курсисти само на английски език. Можете също така да се възползвате от тенис кортовете, голф-игрище, зала за фитнес, автентична финландска сауна и др.

Списъкът на обучавалите се в Riversdown House над 15 000 души е впечатляващ – тук са учили министри от датското, финландското, шведското правителство, членове на датския парламент, изпълнителни директори и мениджъри на едни от най-големите международни компании като: Allianz, BMW, Deutsche Telekom, Nestle, Nokia, Michelin, Peugeot, Roche, Volvо и мн. др.

Още нещо, което отличава Riversdown House от много други ВИП учебни центрове е възможността обучението по английски език да се допълни с междукултурен тренинг – неизменно преимущество за хора, които работят в международен екип в условията на постоянно глобализиращата се бизнес среда.

Моля, натиснете тук, за да видите още снимки от Riversdown House

London School of English

Създадено през 1912 г. London School of English e най-старото акредитирано училище по английски език. Училището предлага изключително висококачествено обучение, съчетано с индивидуален подход и внимание към всеки курсист. Разполага с два учебни центъра: в Holland Park – много привлекателен и престижен район на Лондон, близо до Notting Hill и Kensington Gardens (за специализираните езикови програми / и в Westcroft Square – тих жилищен район близо до центъра на Лондон) за курсовете по общ английски език.

LSE е идеалното място за хора, които искат да напреднат максимално бързо за минимално кратко време . Езиковите програми са интензивни, групите са малки, учебните часове са по 60 минути.

Центърът в Westcroft Square се помещава в модерна сграда с впечатляващ дизайн и удобства. Тук можете да посетите следните курсове:

 • Интензивен общ английски
 • Английски език и съвременна британска култура
 • Английски език и академични умения
 • Подготовка за изпитите на Кеймбридж

go to web page... London School of English

Anglo - Continental

Anglo – continental е една от водещите и най-големи институции, предлагаща обучение по английски език за различни нива и възрасти. Училището се намира близо до центъра на Борнмут и се помещава в изключително функционална, модерно оборудвана и привлекателна сграда с:

 • около 70 класни стаи
 • езикова лаборатория
 • две зали за видео – прожекции
 • ресторант, предлагащ разнообразна и питателна топла храна
 • просторна тераса и великолепна градина
 • мултимедиен учебен център
 • богата библиотека

Училището предлага голямо разнообразие от програми, включително курсове по специализиран английски, а именно:

 • Английски за бизнес комуникация
 • Английски за финансовия и банков сектор
 • Английски за работещи в областта на човешките ресурси
 • Английски за медици
 • Английски за юристи
 • Английски за авиоспециалисти

go to web page... Anglo – Continental

CERAN LINGUA INTERNATIONAL

CERAN LINGUA e международна образователна институция, която е световен лидер в интензивното чуждоезиково обучение по метода „Total Immersion“. CERAN предлага езикови семинари в централата си в Спа, Белгия (по английски, френски, немски, холандски и японски с преподаватели – носители на езика), В Уорик, Великобритания (по английски), В Авиньон, Франция (по френски) и в Мадрид, Испания (по испански).
Обучението е изключително интензивно (35 учебни часа на седмица плюс около 40 контактни часа с преподавател), като едно ниво може да бъде покрито за време от 2 до 3 седмици.

Заниманията и настаняването са в невероятно привлекателни и луксозни, повечето реставрирани старинни сгради.

Учебните центрове предлагат допълнителни екстри като тенис – кортове, басейни, игрища за скуош, великолепни градини и паркове.

Клиенти на CERAN са дипломати, мениджъри на ръководни позиции от различни сфери на международния бизнес, политици и парламентаристи, хора, които ценят високото качество и желаят да напреднат бързо за кратко време и ценят незабравимите изживявания.

EXCEL ENGLISH

Excel English е училище, намиращо се в Лондон и едно от малкото в английската столица, акредитирано от Quality English – знак за високо качество на обучението. Училището се помещава в сграда, проектирана и строена специално за него в тихи привлекателен район на Лондон.

Училището не е голямо и сред основните му предимства са близкия контакт с обучаващите се и почти семейния уют, който то предлага.

В EXCEL ENGLISH се предлагат всички стандартни нива по общ и бизнес английски, подготовка за езикови изпити, курс за абсолютно начинаещи, а също така и нестандартни видове програми – Experience courses, където ученето на английски е комбинирано с овладяването на основни умения от областите:

 • Мода и дизайн
 • Ароматерапия и масаж
 • Градинарство
 • Спорт: тенис, езда, голф
 • Опознаване на Лондон (история и културни забележителности)

В EXCEL ENGLISH могат да организират за вас и комбинирано обучение по английски език с осигуряване на платен или неплатен стаж в различни фирми в английската столица.

go to web page... Excel English

St. Giles International

St. Giles е частно училище с 52 – годишна история и филиали в Англия, САЩ, Канада и Бразилия. Предимство на училището е широкият диапазон от курсове по английски език за всички нива и възрасти с различна седмична натовареност. В St. Giles можете да се възползвате и от следните уникални езикови програми:

 • Комбинирани: английски език и история на изкуството, графичен и интериорен дизайн, фотография и мода
 • Английски език за работещи в областта на туризма
 • Подготвителна година за желаещите да постъпят в английски висши училища
 • Обучение на преференциални цени за курсове с продължителност над 6 месеца

Учебните центрове на St. Giles на територията на Великобритания са в Лондон (в самия център и в привлекателен и тих район близо до центъра), в морските курорти Истборн и Брайтън и предлагат отлични условия за обучение, самообучение и допълнителна подготовка извън часовете.

go to web page... St. Giles International

Anglolang Academy of English

Anglolang е училище с отлична репутация. Намира се в северна Англия в курорта Скарбъро и се помещава в очарователна сграда на имение от 19 в., реновирано и предлагащо всички удобства на едно съвременно-оборудвано учебно заведение.

Освен всички нива по общ и специализиран английски, в Anglolang ви предлагат и:

 • Курсове по академичен английски – подготовка за университети
 • Подготвителен курс за МВА
 • Английски език в дома на преподавателя
 • Английски език и голф (можете да играете или да бъдете обучаван от професионален треньор)
 • Комбинирани програми по английски език в съчетание с практически занимания по готварство, аранжировка на цветя, театър, интернет или друго хоби.

go to web page... Anglolang Academy of English

Colchester English Study Centre

Colchester English Study Centre е основан през 1969 г. от издателството Oxford University Press като експериментален езиков център, който тестува техните учебни материали. Училището се намира в Колчестър – най-старият град в Англия, близо до Лондон, предлагащ атрактивен микс от съвременност и традиция. CESC е единственото частно целогодишно езиково училище в града, което дава възможност за много прецизен подбор на приемните семейства и за особено внимание към всеки курсист.

go to web page... Colchester English Study Centre